Bizim için Kolektif çatısı altındaki en değerli şey, sizin kişisel bilgileriniz. Hiçbir şekilde farklı amaçlar için kullanılması ve üçüncü partiler arasında pazarlık konusu olması söz konusu değildir. Topladığımız ve kullandığımız Kolektifli kişisel verilerine gözümüz gibi bakar, kimselerin erişemeyeceği bir şekilde saklarız.

GİZLİLİK POLİTİKASI


Gizliliğinizin korunmasına önem veriyoruz.

Kullanıcılarımızın ve Üyelerimizin https://www.kolektifhouse.co/ uzantılı internet sitemizde (“Sitemiz”) vermiş olduğu bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda aşağıda cari kuralları belirtmek amacıyla bir “Gizlilik Politikası” oluşturduk. Sitemize üye olmadan önce lütfen bu Gizlilik Politikası’nı dikkatlice okuyunuz ve aşağıda belirtilenlerin sizin için uygun olmamasına rağmen, Sitemiz üyeliğinizin devam ettiği süre boyunca, işbu Gizlilik Politikasını onayladığınız ve Sitemizde sağlanan bilgilerin kullanımına ve paylaşılmasına onay verdiğiniz anlamına gelmektedir.

İşbu Gizlilik Politikası, zaman zaman güncellenebildiğinden Kullanıcılarımız ve Üyelerimiz tarafından gözden geçirilmesini öneririz.

Sitemizde, Kullanıcılarımızın ve Üyelerimizin bize doğrudan sağladıkları kişisel ve genel bilgilerini topluyoruz.
Kolektif House’a üye olmak ya da etkinliklerimizden ve bizden haberdar olmak amacıyla Sitemize e-posta adresinizi bildirerek kaydolmak için, isim, soy isim, adres, telefon numarası, e-posta adresi vb. kişisel bilgilerinizi vermeniz istenecektir. Sitemizi gezebilmek ve sitemizin içeriğine ulaşmak için bu bilgileri bize iletmeniz ve kaydolmanız gerekmemektedir.

Ayrıca üye ağınıza veya diğer topluluk profilinize ekleyebileceğiniz içerik ve bilgiler, fotoğraflarınızı veya Sitemiz üzerinden paylaştığınız veya bize sağladığınız diğer bilgi veya belgeleri ve ağlarımız üzerinden ilettiğiniz iletiler de dahil doğrudan sağladığınız diğer içerik ve bilgileri de topluyoruz. Kolektif House tarafından sunulan hizmetlerin bazılarına eriştiğinizde veya Sitemiz üzerinden üyelik satın aldığınızda vermiş olduğunuz faturalandırma ve ödeme bilgilerini ve Kolektif House tarafından gerçekleştirilen etkinliklere veya anketlere katıldığınızda verdiğiniz bilgileri de topluyoruz. Sizden talep ettiğimiz bilgileri tam ve eksiksiz olarak vermeniz, Kolektif House tarafından size sunulacak hizmetlerin de tam olarak sunulması ile doğrudan ilişkilidir. Sitemize üye olmak ve hizmet satın almak için Kullanıcı Sözleşmesi’ni imzaladığınızda, Site dahilinde sağlamış olduğunuz bilgi ve içeriklerin gerçek, güvenilir ve hukuka uygun olduğunu peşinen kabul, beyan ve taahhüt etmiş olursunuz. Kolektif House’un, Site dahilinde sağlamış olduğunuz bilgi ve içeriklerin doğruluğunu araştırmak gibi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Toplu bilgiler ise kaç kişinin Sitemizi ziyaret ettiği, hangi sayfalara girdiği, hangi bilgileri cihazına indirdiği, kullandıkları web tarayıcının ve işletim sisteminin türü, kullandıkları İnternet Servis Sağlayıcısı’nın adı vb. bilgilerdir. Sitemizi gezdiğinizde, otomatik olarak bu bilgileri toplayıp diğer bütün ziyaretçilerden edindiğimiz bilgiler ile birleştiriyoruz. Bu bilgiyi toplayarak Sitemiz içeriğinin zenginleştirilmesi ve Sitemizin etkin kullanılabilmesine yönelik olarak ziyaretçilerimize göre en iyi nasıl uyarlamamız gerektiğini öğreniyoruz. Toplu bilgileri, Sitemize erişim sağladığınız cihazlardan toplamıyoruz. Sitemizi nasıl kullandığınızla ve cihazınız için seçtiğiniz erişim izinlerine bağlı olarak, toplu bilgileri toplamak için çerezler (cookies) ve web işaretleri (web beacons) gibi standart internet teknolojilerini kullanıyoruz. Çerezler (cookies) ve web işaretleri (web beacons) hakkında ayrıntılı bilgilendirme için lütfen Sitemizdeki ilgili bölümü ziyaret ediniz.

Bu doğrultuda Kullanıcılarımız ve Üyelerimizden aşağıdaki bilgileri topluyoruz:


KoWork’lerdeki internet bağlantısını, ağları, telekomünikasyon sistemlerini veya bilgi işlem sistemlerini kullanmanız halinde, faaliyetleriniz ve bu sistemlerdeki dosyalarınız veya iletileriniz, yürürlükteki kanunlara uygun olarak, herhangi bir zamanda, Kolektif House tarafından soruşturma amacıyla ya da Kolektif House şirket iç politikalarına uyumluluk amacıyla da toplanıp, işlenebilir.

Yukarıda sayılanlar dışında Kolektif House, yürürlükteki mevzuatın izin verdiği ölçüde, yukarıda sayılan kişisel ve toplu bilgiler dışında verileri de toplayabilir ve işleyebilir. Böyle bir durumda, toplanan ve işlenen kişisel ve toplu bilgilerin ne olduğu işbu yasal uyarı sayfasında Kullanıcılarımıza ve Üyelerimize duyurulacaktır. İşbu Gizlilik Politikası’nda yapılan her türlü değişiklik, Sitemizde yayımlandığı andan itibaren geçerli olacak ve siteye her girişte bu değişikliklerin öğrenildiği kabul olunacaktır.

Sitemizden üyelik satın alırken faturalandırma ve ödemeye ilişkin, Sitemize girilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için gerekli önlemler, bilgi ve işlemin mahiyetine göre Kolektif House ve/veya ilgili Kart Kuruluşlarınca sistem ve internet altyapısında alınmıştır. Tüm kredi kartı ve diğer ödeme sistemlerine ilişkin işlemleri ve onayları tarafımızdan bağımsız olarak sizin ve ilgili Banka ve benzeri Kart Kuruluşları’nca aranızda online olarak gerçekleştirilmektedir (Kredi kartı şifresi gibi bilgiler Kolektif House tarafından görülmez ve kaydedilmez).

Kullanıcılar ve Üyelerimiz tarafından Sitemize üye olma, üyelik satın alma ve bilgi güncelleme amaçlı girdikleri tüm bilgiler, özellikle kredi kartı ve banka kartlarına ait gizli bilgiler diğer Kullanıcılar tarafından görüntülenemez. Kullanıcılara ve Üyelerimize ait bilgiler yasal düzenlemelerin öngördüğü sorumluluklarımız çerçevesinde ilgili kurum ve kuruluşlara açıklanabilir. Ayrıca üyelik sırasında verilen iletişim bilgileri ve diğer bilgiler Sitemize üyelik işlemlerinizin yapılması, güncellenmesi, muhtelif hizmetlerin Kolektif House ile iş ortakları ve tedarikçileri tarafından verilebilmesi, hizmet ücret-masrafı tahsilatları ve çeşitli tanıtım, reklam, promosyon, iletişim, satış ve kartlandırma uygulamaları için süresiz olarak kayda alınabilir, Kolektif House ve belirtilen kuruluşlar nezdinde saklanabilir, işlenebilir, gerekli görülen hallerde paylaşılabilir ve kullanılabilir.

Sitemizin diğer internet sitelerine bağlantı verdiği hallerde tüm kullanım ve işlemler için o sitelere ait gizlilik/güvenlik politikası ve kullanım şartları geçerlidir; Sitemizden reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan diğer internet sitelerinden bilgi kullanımları, sitelerin etik ilkeleri, gizlilik/güvenlik prensipleri, servis kalitesi ve diğer uygulamalarından Kolektif House hiçbir surette sorumlu tutulamaz.

Kişisel verilerin korunması ile ilgili olarak gizlilik kuralları, site kullanım koşulları ve iletişimler ile çerezler (cookies) ve web işaretleri (web beacons) hakkında ek bilgi almak istediğiniz konularda Sitemizde belirtilen iletişim yolları ile Kolektif House’a ulaşabilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLER

Değerli Üyelerimiz, Kullanıcılarımız

Kolektif House Gizlilik ve Güvenlik Prensipleri, İletişimler, Site Kullanım Şartları ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamındaki haklarınız hususunda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Şirketimiz Kolektif House Gayrimenkul İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. ve https://www.kolektifhouse.co/ Sitemizde (mobil uygulamamız da dahil) Üyelerimize ait bilgilerin gizliliği, güvenliği, işlenmesi, aktarılması, ticari elektronik iletişimler ve diğer hususlarda aşağıda cari esasları belirtilen Gizlilik Politikası ve Site Kullanım Şartları geçerlidir.

Üyelerimiz ve Kullanıcılarımız tarafından verilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için gerekli önlemler bilgi ve işlemin mahiyetine göre Şirketimiz veya ilgili kuruluşça sistemlerde ve internet altyapısında alınmıştır. Tüm kredi kartı ve diğer ödeme sistemlerine ilişkin işlemleri ve onayları tarafımızdan bağımsız olarak sizin ve ilgili Banka ve benzeri Kart Kuruluşları’nca aranızda online olarak gerçekleştirilmektedir (Kredi kartı şifresi gibi bilgiler Kolektif House tarafından görülmez ve kaydedilmez).

Kullanıcılar ve Üyelerimiz tarafından Sitemize üye olma, üyelik satın alma ve bilgi güncelleme amaçlı girdikleri tüm bilgiler, özellikle kredi kartı ve banka kartlarına ait gizli bilgiler diğer Kullanıcılar tarafından görüntülenemez.

Her halükarda gizliliklerinin korunması için gereken tedbirleri almak ve kişisel verilerin işlenmesine dair tüm yasal gerekliliklere uygun olmak üzere; üyelik satın alma, iletişim ve diğer kişisel olsun veya olmasın her türlü bilgileriniz Kolektif House Gayrimenkul İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş. ve iş ortakları, halefleri, servis sağlayıcıları ve tedarikçileri ve bunların belirleyeceği üçüncü kişiler veya kuruluşlar tarafından, satın aldığınız Üyelik Modeli ile ilgili müşteri hizmetleri, tüketici hakları ve diğer imkanlardan istifade edebilmeniz ve/veya bunlarla ilgili ticari, mali, hukuki sorumluluk ve yükümlülüklerin yerine getirilebilmesi ve/veya temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla hukuken meşru menfaatler için gereken veya zorunlu olan durumlarda işlenebilecektir. Böylece, sayılan kişi ve kuruluşlarca gerek yasal nedenlerle, gerek genel ve kişiye özel hizmet ve imkanlardan yararlandırılabilmeniz, gerekse her türlü tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış, pazarlama, kredi kartı, diğer ödeme altyapıları ve üyelik işlemleri, bilgilendirmeleri ve uygulamaları yapılması amacıyla kişisel verilerinizin, otomatik veya otomatik olmayan yollarla toplanması, yasal azami süreler aşılmamak üzere öngörülecek süre ile yurt içinde ve dışında dijital ya da fiziksel ortamda saklanması, barındırılması veya depolanması, organize edilmesi, görüntülenmesi, kullanılması, değiştirilmesi, birleştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, paylaşılması, yurtiçinde ve yurtdışına aktarılması, transferi ve sair işlenmelere tabi tutulabilecek olup, kanunen zorunlu ise bazı uygulamalar için ayrıca açık rızanızın alınması talep edilebilecektir.

Üyelerimiz ve Kullanıcılarımıza, yürürlükteki mevzuata uygun şekilde, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla, kredi kartı ve diğer ödeme altyapıları ile üyelik bilgilendirme, işlem ve uygulamaları için Kolektif House tarafından SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta, faks, (cihazınızda açık ise) bluetooth ve diğer kablosuz ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile sosyal, ticari ve sair elektronik iletişimler yapılabilir, Üyelerimize ve Kullanıcılarımıza ticari elektronik iletiler gönderilebilir.

Sitemizin diğer internet sitelerine bağlantı verdiği hallerde tüm kullanım ve işlemler için o sitelere ait gizlilik/güvenlik politikası ve kullanım şartları geçerlidir; Sitemizden reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan diğer internet sitelerinden bilgi kullanımları, sitelerin etik ilkeleri, gizlilik/güvenlik prensipleri, servis kalitesi ve diğer uygulamalarından Kolektif House hiçbir surette sorumlu tutulamaz. Üyelerimizin ve Kullanıcılarımızın Sitemizden veya Sitemizde link verilen diğer sitelerden edindikleri bilgiler, taraflarına elektronik iletişimi yapılan bilgilendirme, tanıtım ve reklamlar, keza her türlü öneriler çerçevesinde aldıkları kararlardan, bunlara göre yaptıkları her türlü işlem ve uygulama ile sonuçlarından Üyelerimiz ve Kullanıcılarımız sorumludurlar.

Üyelerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya taraflarına yapılan iletişimler, bilgilendirmeler, tanıtım ve reklamlar neticesi bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak mesafeli sözleşmelere tabidir. Mesafeli sözleşmeler kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden üyelik veya hizmet satın aldığınızda, her işlem sırasında göreceğiniz ön bilgilendirme formu ve Nitelikli Ofis Hizmetleri Mesafeli Üyelik Satış Sözleşmesi hüküm ve koşulları geçerli olacaktır.

Üyelerimiz ve Kullanıcılarımız arzu ettikleri her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin Sitemizde ve aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Kolektif House’a ulaşarak kişisel verilerinin işlenmesini ve/veya Kolektif House ile aralarındaki ticari elektronik iletişimleri durdurabilirler. Üyelerimizin ve Kullanıcılarımızın bu husustaki açık bildirimine göre, kişisel verilere ilişkin tüm işlemler ve/veya belirtilen kanallar için ticari elektronik iletişimler yasal azami süre içinde durdurulur ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği işlem ve iletişimler devam eder. Üyelerimiz ve Kullanıcılarımız, dilerse ayrıca, hukuken muhafazası gereken ve/veya muhafazasına izin verilenler haricindeki bilgileri, veri kayıt sisteminden silinir ya da kimliği belli olmayacak biçimde anonim hale getirilir. Üyelerimiz ve Kullanıcılarımız isterse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Şirketimize her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

Böylece; isim, soy isim, rumuz, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşanılan bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları dahil fatura içerikleri, cep telefonu numarası, cihaz kodu, IP numarası ve adresi, e-mail adresi ve konum verileri gibi kişisel bilgilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi, hangi amaçla işleneceği ve kimlere hangi amaçla aktarılabileceği hususlarında tarafınıza böylece bilgi verilmesinin yanı sıra kişisel bilgilerinizin işlenip işlenmediğini, işlenmişse buna ilişkin bilgileri, amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurt içinde ve dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme, bilme ve tüm bu hususlarda bilgi talep etme haklarına, keza eksik veya yanlış işlenmiş olmaları halinde düzeltilmesini, kanuni şartlarına ve yöntemine uygun olarak silinmesini veya yok edilmesini ve bu durumun verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, ayrıca, bilgilerinizin otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve yürürlükteki mevzuata aykırı olarak işlenmesi sebebi ile zarara uğramanız halinde giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu, tüm bu konularda veri sorumlusu Şirketimiz Kolektif House Gayrimenkul İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş.’ye başvurabileceğinizi, bu başvuru ve/veya taleplerinizin gereğinin yasal azami süreler içinde yerine getirileceğini (kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesi istendiğinde, aynı amacı sağlamak üzere kimliğiniz belirlenebilir olmayacak şekilde anonimleştirilebileceğini) yahut hukuki gerekçesi tarafınıza açıklanarak başvurunuzun ve/veya talebinizin kabul edilmeyebileceğini, bu takdirde kanuni mercilere başvurabileceğinizi, kanunen yapılması mümkün veya gereken veya yükümlü olunan kişisel verilerin işlenmesine ise her halükarda devam edileceğini bilgilerinize sunarız.

Sitemiz ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, değiştirilmesi ve kısmen veya tamamen kullanımı konusunda; Kolektif House’un diğer üçüncü şahıslarla yapmış olduğu anlaşmalar hariç; tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları ve telif hakları Kolektif House’a aittir.

Kolektif House yukarıdaki konularda ve Üyelerine sunacağı hizmetlerde gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler Kolektif House tarafından Siteden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olur.

İşbu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa ya da herhangi bir görüş bildirmek için, Sitemizde yer alan adreslerden ve telefon numarasından bize ulaşabilir, ya da e-posta gönderebilirsiniz. Sorularınızı cevaplamaktan ve görüşlerinizi öğrenmekten mutluluk duyarız.

COOKIES (ÇEREZLER)

Sitemizde “cookie” (çerez/bilgi blokları) teknolojisini kullanıyoruz. Çerezler, Sitemizin Üye ve Kullanıcılara ait bilgisayar veya diğer cihazlarda kayıt tutması amacıyla aktardığı bilgi parçacıklarıdır. Sitemizi ziyaret ettiğinizde, bilgisayar veya diğer cihazlarınıza “cookie” (çerez) yerleştirebiliriz. Böylece Sitemizi ziyaret ederken tercihlerinizi kaydetmeniz sağlanarak Sitemizdeki çevrim içi tecrübeniz gelişecektir. Çerezler, sizin hakkınızda herhangi bir kişisel veri toplamaz, Kolektif House’un sizinle iletişime geçmesi için herhangi bir kişisel veri iletmez, aynı zamanda bilgisayarınızdan veya diğer cihazlarınızdan herhangi bir bilgi de aktarmaz. Çerezler, sitemizde en çok ilginizi çeken bölümleri belirleyip size sayfamızda bunlardan daha fazla sunabilmek ve Sitemiz içeriğinin zenginleştirilmesi ve Sitemizin etkin kullanılabilmesine yönelik olarak ziyaretçilerimize göre en iyi nasıl uyarlamamız gerektiğini öğrenmek için kullanılır.

Geçici çerezler, sitemizi kaç kez ziyaret ettiğinizi belirlemek amacıyla kullanılıp internet tarayıcınızdan çıktığınızda silinir. Kalıcı bir çerez ise, internet tarayıcınız aracılığı ile bilgisayarınıza ve diğer cihazlarınıza kaydedilip Sitemize girdiğinizde, siteyi daha önce ziyaret edip etmediğinizi bildirmek amacıyla kullanılır.

Çerezlerin kullanımına itiraz edebilirsiniz. Sitemize erişmek için bir web tarayıcısı kullandığınızda, tarayıcınızı tüm çerezleri kabul edecekleri, tüm çerezleri reddedecekleri veya bir çerez gönderildiğinde sizi uyaracak şekilde yapılandırabilirsiniz. Çerez tercihlerinizi değiştirme hakkında daha fazla bilgi edinmek için tarayıcınızın "Yardım" menüsünü tıklayın. Cihazınızın işletim sistemi çerezler için ek kontroller içerebilir. Çerezleri devre dışı bırakmanın Sitemizin belirli özelliklerine erişme ve kullanma özelliklerini etkileyebileceğini lütfen unutmayın. Çerezlerin Kolektif House internet sitesindeki en yeni özelliklerden faydalanmanızı ve daha iyi bir çevrim içi deneyim yaşamanızı sağladığını ve bu nedenle çerezleri açık tutmanız gerektiğini unutmayınız.

WEB BEACONS (WEB İŞARETLERİ)

Web Beacons (web işaretleri) ve benzeri teknolojiler, web sayfalarında, reklamlarda ve e-postalarda üçüncü taraflarla iletişim kuran küçük kod parçacıklarıdır. Örneğin, belirli bir internet sayfasını ziyaret eden kullanıcı sayısını tespit etmek, çerezleri dağıtmak veya iletişim kurmak ve kullanım alışkanlıklarını anlamak için web işaretleri kullanılabilir. Ayrıca, ticari elektronik iletilerin açılıp açılmadığını, işlem gördüğünü veya iletildiğini anlamak için e-postalarda da web işaretleri kullanılabilir. Genelde internet sayfalarının bir parçası olarak görülen elektronik imajlar ve reklam başlıkları, web işareti görevi görürler.

Sitemize reklam veren üçünü kişi reklam verenler, reklamlarında çerezler veya web işaretleri kullanabilirler. Kolektif House’un, üçüncü kişilerin bu çerezler ve web işaretleri üzerinde herhangi bir kontrolü yoktur. Buna ek olarak, Kolektif House, başka şirketlerin internet siteleri üzerinde reklam yayımladığında çerezler veya web işaretleri kullanabilir. Bu yolla toplanan bütün bilgiler, Kolektif House Gizlilik Politikası doğrultusunda yönetilir.

Tüm bu konularda ek bilgi almak için Kolektif House’a ulaşabilirsiniz.

Üyelerimiz ve Kullanıcılarımız, talep ve şikayetlerini aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşarak Kolektif House’a bildirebilir.

Şişhane

Nejat Eczacıbaşı Binası, Sadi Konuralp Cad., Kat:, Şişhane, İstanbul

Levent

Esentepe Mah., Talatpaşa Cad., No: 5, (Harman Sok. Girişi), Şişli, İstanbul

Tel: +90 212 924 24 10

hi@kolektifhouse.co

events@kolektifhouse.co

membership@kolektifhouse.co